Kedves Vendégeink!
Sajnálattal közöljük, hogy tornastúdiónkat a hatályos rendelkezések szerint 2020.11.11-től, szerdától zárva tartjuk. Bízunk benne, hogy hamar megtalálják a vakcinát, és gyorsan kinyithatunk! :)
1053 Bp. KOSSUTH LAJOS UTCA 12. I. EMELET
      Karcsúsító receptek otthonra

Preventív gerinctréning - SpineUp

..nem csak idősek és gerincbetegek számára összeállított edzésprogram!

Gerinctréning hátfájósoknak Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban A gerinctréning jótékony hatását saját magamon tapasztaltam meg. Én is a Hátfájósok Klubjába tartozom, ezért kifejezetten tudom mit éreznek a vendégek, akik ugyanilyen panaszokkal érkeznek a gerinctorna órára. Rendszeresen, precízen végrehajtva ezeket a gerinctréning gyakorlatokat, a vállfájásnak, hátfájásnak, derékfájásnak búcsút inthetünk, vagy legalábbis enyhíthetők a panaszok.

Gerinctorna hátfájás, derékfájás, vállfájás megelőzősőre és enyhítésére Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban Az óra felépítése:
A gerinctréning egy 60 perces edzés, amelyben blokkokat kapcsolunk össze. A fő területek a gerinc mozgatásában résztvevő izmok, a hát, a far, a has izmai.
Kellemes zenére komponált fitness edzés, ami garantált kikapcsolódást nyújt.
Alapvetően az egészséges ember számára összeállított preventív mozgás, ami a fizikai elfáradással párhuzamosan , mentális kikapcsolódást is nyújt.
A gerinctorna órát strechinggel zárjuk, ahol időt hagyunk a megdolgoztatott izmok nyújtására, lazítására.
A hatás már az első órát követően sem marad el, garantáltan átmozgatva érzi magát az ember. Heti rendszerességgel pedig csökkennek a hátfájdalom okozta panaszok.

Gerinctorna hátfájás, derékfájás, vállfájás megelőzősőre és enyhítésére Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban A mozgásprogram kiválóan alkalmas a mindennapi ülő életmódból adódó hát, derékfájdalom megelőzésrére, kezelésére.
„Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol.”

Judit spineup, gerinctorna oktató Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban Rólam:
Gyermekkoromban balettoztam, ekkor kerültem először kapcsolatba a sporttal. Hivatásos balerina ugyan nem lettem, de a rendszeres edzés a kitartást megalapozta nálam már gyermekkorban.
A mozgás mindig szerepet játszott az életemben, valamilyen formában mindig sportoltam!
Ahogy teltek az évek, egyre több Fitness rendezvényen vettem részt, és kialakult bennem a vágy, hogy aerobik edző legyek, kezdetben olyan céllal, hogy tanítónőként az iskolában gyerekeknek tarthassak kölyök fitneszt. Nagy örömömre fitnesz edzői tervem megvalósult!
Egyre több Fitnesz ágazattal ismerkedtem meg, tudásom egyre bővült. Ennek köszönhetően megtaláltam azt az edzést, amit igazán élvezek tartani, ez pedig a gerinctréning és a DeepWork!

„Az erő nem testi képességből fakad. Forrása a rendíthetetlen akarat.” (Mahatma Gandhi)

Fontos, hogy bármilyen gerincproblémáról van tudomásod, az edzés előtt tudasd a tréninget vezető szakemberrel, aki megfelelő instrukciókkal lát el a gyakorlatok végrehajtását illetően!