BEJELENTKEZÉS
órára

Legyen kedves beírni a nevét:


A telefonszámát:


A válaszhoz az email-címét:


A választott óra típusát, dátumát és időpontját:TORNATÍPUSOK


Funkcionális Ízületjavító Tréning - FIT

Egy rossz mozdulatnál megfájdult a válla vagy a térde? Mozgassa meg, hozza rendbe gyakorlott szakember segítségével!

Létezik olyan módszer, amellyel a saját testsúlyunkkal edzük izmainkat, ezzel kímélve, és mégis megmozgatva, folyadékkal feltöltve ízületeinket! Évi - erő- és kondícionáló edző Budapest Belvárosában, a SZÍNES Női Torna Stúdióban

A Funkcionális Ízületjavító Tréning (FIT) gyakorlatrendszere az emberi test számára természetes mozdulatokra épül.

Az eredeti mozgásmintákat helyreállítva, javítható az ízületek stabilitási-mobilitási rendszere és az erőpárok (izomzat) megfelelő állapota, egyensúlya.

Különböző fokozatokban tudunk edzeni a Funkcionális Ízületjavító Tréning (FIT) során a rehabilitációtól az erőfejlesztésig, azt, hogy kinek mi a „megfelelő”, az egyén edzésmúltja, sérüléstörténete és kitűzött céljai határozzák meg.

Funkcionális Ízületjavító Tréning (FIT) - Az igényekhez igazítjuk a gyakorlatokat!

Az funkcionális ízületjavító teljesítményedzés legnagyobb érdeme a korrektív, helyreállító jelleg:
az erőedzés módszerei mellett javul a testtartás, enyhülnek, megszűnnek bizonyos ízületi problémák (váll becsípődési szindróma, derékfájás, térdízület instabilitásából eredő fájdalom, stb.).

A funkcionális rendszerben végzett erőedzéssel, tréninggel hatékonyabb, kevésbé sérülékeny atlétákat építünk,
az „átlagember” számára pedig jobb közérzetet, életminőséget és látványos eredményeket kínálunk fogyás, alakformálás, kondíció javítás terén!

A Funkcionális Ízületjavító Tréninget (FIT) igénybe veheti bárki, kortól és nemtől függetlenül!Jelentkezz be Évihez, próbáld ki és alkalmazd rendszeresen a Funkcionális Ízületjavító Tréninget, a "FIT" -et!


ÜZENETKÜLDÉS

Legyen kedves beírni a nevét:
A telefon számát:
Az email-címét:
Az üzenetét:
     

Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, a Belvárosban, az V. kerületben Budapesten  Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, a Belvárosban, az V. kerületben Budapesten Telefon: +36/30/950-6453       |       E-mail:

Cím: 1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 12. I. emelet