1053 Bp. KOSSUTH LAJOS UTCA 12. I. EMELET
         Én így fogytam le 25 kg-ot

Flóra - alakformáló pilates edző a Belvárosban

Flóra, Pilates oktató, alakformáló tréner Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban
Flóra, Pilates oktató, alakformáló tréner Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban 12 évesen kezdtem táncolni a Madách Musical Tánciskolában, kezdetben hobbi szinten, majd érettségi után színházi táncos szakképesítést szereztem.
Ezután a Budapest Táncszínház ělit képzés programján vettem részt.

Pilates oktatói képesítésemet 2014-ben szereztem,
és 2015-től oktatok rendszeresen
pilatest, alakformáló tréninget, kezdő felnőtt balettet.
A tánc és az edzősködés mellett a Testnevelési Egyetem sportszervező szakán tanulok.

Edzői filozófiám:

A tánc és a pilates által megtapasztalhattam a mindennapos tudatos testedzés jótékony, pozitív hatását, amelyet edzőként szeretnék átadni vendégeimnek.
Balettművész Pilates fitness edző Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban Ahogy önmagunk és a világ megismerése is egy életen át tartó folyamat, úgy testünk megismerése is, amelynek legjobb eszköze a rendszeres tudatos mozgás.

A tudatos edzés olyan, mint egy randevú a testünkkel!

Első alkalommal idegen egy új mozdulat, mozdulatsorozat, később ahogy fokozatosan megismerjük testünket, reakcióit, gyenge pontjait, határait, egyre inkább harmóniába kerülünk vele, megtanuljuk tudatosan használni, fejleszteni.Fontos, hogy ezt a „kapcsolatot” testünkkel egy életen át ápoljuk, folyamatosan figyeljünk jelzéseire, változásaira, így hosszú távon megőrizhetjük egészségünket, testi-lelki egyensúlyunkat.

Úgy vélem, a rendszeres testedzés nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem a lelki egyensúlyhoz, boldog élethez is elengedhetetlen, hiszen minél fejlettebb valakinek a testtudata, annál jobban érzi magát a bőrében!

Flóra, Pilates oktató, alakformáló tréner Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban A környezetemben élő, keveset, vagy egyáltalán nem sportoló embereken látom, hogy fáradékonyabbak, kevésbé energikusak. A mozgásszegény életmód későbbi mozgásszervi problémák, fájdalmak kialakulásához vezet.

Pilates és alakformáló edzőként elsődleges feladatomnak tartom, hogy a rendszeres mozgást a mindennapok részévé tegyem, s ezáltal vendégeim megtapasztalhassák, hogy testük megismerésével, állóképességük és testtudatuk fejlődésével életminőségük is jelentősen javul!Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Flóra, Pilates oktató, alakformáló tréner Budapest Belvárosában, az Astoria és a Ferenciek tere között a SZÍNES Női Torna Stúdióban Az alakformáló óra és a Pilates fitness kortól és nemtől, edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlott!

Gyere el alakformáló órámra hétfőn 17:00-kor,

Pilates fitness edzésemre hétfőn 18:00-kor, csütörtökön 19:00-kor és pénteken 15:00-kor!

         

Gerinctorna, Pilates, TRX, Személyi edzés, Zsírégető és Alakformáló női torna Budapest Belvárosában!

Fitness termünk címe
1053 Budapest,
Kossuth Lajos utca 12. I. emelet
Az Astoria és a Ferenciek tere között

Megközelítés >


Telefon:   

E-mail:

TORNATÍPUSOK

Fitness termünk címe
1053 Budapest,
Kossuth Lajos utca 12. I. emelet
Az Astoria és a Ferenciek tere között

Megközelítés >


Telefon:   

E-mail: