BEJELENTKEZÉS
órára

Legyen kedves beírni a nevét:


A telefonszámát:


A válaszhoz az email-címét:


A választott óra típusát, dátumát és időpontját:TORNATÍPUSOK


Évi - erő- és kondícionáló edző

2006 óta vagyok a funkcionális teljesítményedzés szakértője.

Ez az edzésrendszer az emberi test számára természetes mozdulatokra épül.

A mozdulatok révén az ízületek rendszere tökéletesíthető, ezáltal csökkennek a mozgásszervi panaszok, javul a közérzet. Évi -
erő- és kondícionáló edző

A nagy, összetett alapgyakorlatok segítenek a fogyásban és alakformálásban, a korrektív, ízület- mobilitási gyakorlatok pedig újraindítják a teljes test hatékony és harmonikus mozgását.

Hangsúlyozzuk az alsóhát stabilitását célzó gyakorlatokat, ezzel is növelve a terhelhetőséget, hogy könnyebben vegyük a mindennapi élet kihívásait.

A rendszeresen végzett funkcionális edzés jelentősen javítja az életminőséget. Mivel az esztétikai szemponton (szép alak, feszes kötőszövet, teltebb izomzat, kevesebb zsír, stb.) kívül figyelembe veszi az emberi test mozgásának biomechanikai, anatómiai, neurológiai törvényszerűségeit, a mozgás szervrendszerének és az egész szervezetnek biztosít tökéletes kondíciót.

Ezen kívül javítható a testtartás, regenerálhatók a sérülések, aktiválhatók a gyenge, megnyúlt, funkciót vesztett izmok és helyreállítható az ízületek mobilitási-stabilitási rendszere.

A teljesítmény növekedése tulajdonképpen ennek a helyreállt rendnek köszönhető, a test egyes részei a saját edzésigényüknek megfelelően, jól összehangolt egységként dolgoznak.

Az Funkcionális Ízületjavító Tréninget (FIT) igénybe veheti bárki, kortól és nemtől függetlenül! Az edzések 1 órásak, és kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokból állnak.

Különösen ajánlott:Túlsúllyal is teljes biztonsággal végezhető, megfelelő étrenddel a leghatékonyabb fogyasztó tréning!


ÜZENETKÜLDÉS

Legyen kedves beírni a nevét:
A telefon számát:
Az email-címét:
Az üzenetét:
     

Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, a Belvárosban, az V. kerületben Budapesten  Pilates, Gerinctorna, Has-Láb-Popsi, Zumba, Callanetics, Kriston Intim Torna,  Személyi edzés, a Belvárosban, az V. kerületben Budapesten Telefon: +36/30/950-6453       |       E-mail:

Cím: 1052 Budapest, Kossuth Lajos utca 12. I. emelet